Akut tandvård

Har du kraftig tandvärk, slagit ut en tand eller en fyllning som lossnat? När olyckan väl är framme och ni behöver akut tandvård, tveka inte på att kontakta oss även efter de vanliga öppettiderna. Vid erbjuder akuttider samma dag.

Allmän tandvård

* Undersökningar
* Förebyggande behandlingar
* Tandrengöring
* Rotfyllningar
* Lagningar
* Tandutdragningar

Tandvårdsrädsla

Bota din tandläkarskräck – vi hjälper dig. Känner du obehag inför ett tandläkarbesök? Då är du inte ensam, statistik visar att så många som varannan vuxen känner obehag inför att gå till tandläkaren. Vi har god erfarenhet att hjälpa dig med tandvårdsrädsla att känna dig trygg och lugn.

Kirurgi och implantat

På vår klinik utför vi nästan all typ av oral kirurgi och använder tandimplantat från världsledande tillverkare med mångårig vetenskap och beprövad erfarenhet.

Estetisk tandvård

Vi får ofta förfrågningar om tandblekning och skalfasader. Hos oss får du de senaste behandlingsmetoderna inom estetisk-kosmetisk tandvård. Innan en estetisk behandling påbörjas behöver en undersökning av tänder och mun genomföras. Tänderna ska vara kariesfria, rena från tandsten och tandköttet friskt för att kunna uppnå ett bra resultat.

Protetik

Protetik är ett samlingsnamn för att ersätta trasiga eller skadade tänder med kronor, broar, skalfasader eller proteser. Vi erbjuder de bästa och mest moderna metoderna för att ersätta eller laga dina tänder.

Våra behandlingar