Daniel Barhado

Leg. tandläkare & klinkchef

Mitt namn är Daniel Barhado. Jag är född och uppvuxen i Stockholm och har två examina från Karolinska Institutet, tandläkar- och tandteknikerexamen. Mina tidigare arbeten har varit inom folktandvården, privata tandläkarkedjor och kriminalvården. Jag brinner starkt för mitt yrke och det märks nog på min nyfikenhet för ny kunskap samt viljan att ständigt utvecklas.

 

Mitt team består av mig själv och tandsköterska Stina Åström.

Vi erbjuder dig en trygg behandling och ett varmt omhändertagande. För oss är det självklart att det är patienten som är i fokus vad gäller patientens behov och önskemål. Det visar vi genom att lyssna och respektera dina önskemål samtidigt som vi genom vår kompetens och erfarenhet utför kvalitativ vård baserad på vetenskapliga grunder.

Stina Åström

Tandsköterska

Jag tog min tandsköterskeexamen 2010 i Umeå, sedan dess har arbetat som tandsköterska inom både landsting och privattandvård.

 

Jag brinner verkligen för mitt yrke och samarbetet ihop med tandläkaren. Det är både socialt och givande att få ha patientkontakt, att ta hand om människor och få dem att känna sig trygga. Jag jobbar efter att ta hand om patienterna på samma sätt som jag själv skulle vilja bli behandlad.