Daniel Barhado

Leg. tandläkare, klinkchef

Daniel är född och uppvuxen i Stockholm och har två examina från Karolinska Institutet, tandläkar- och tandteknikerexamen. Hans tidigare arbeten har varit inom folktandvården, privata tandläkarkedjor och kriminalvården.

 

Daniel brinner starkt för sitt yrke och det märks nog på hans nyfikenhet för ny kunskap samt viljan att ständigt utvecklas. Hans stora intresse ligger inom protetik, kirurgi och estetisk tandvård. Daniel har god erfarenhet av att behandla patienter med stora behandlingsbehov och tandvårdsrädda patienter. Hans ambition är att alla patienter känner sig väl omhändertagna och trygga i behandlingsstolen.

 

Julia Drysén

Tandsköterska, operationsansvarig

Syster Julia är ansvarig för planering och assistans vid implantatoperationer och övrig kirurgi. Hon är lugn, noggrann och mycket omtyckt av patienter och arbetskamrater. Med leendet på läpparna sprider hon alltid glädje omkring sig.

Gudrun Gimbergsson

Leg. tandhygienist, ansvarig för förebyggande tandvård

Gudrun är en glad tandhygienist med lång erfarenhet inom tandvården. Hon har dubbelkompetens, tandhygienist- och tandsköterskeexamen. Gudrun är trygg i sin yrkesroll och är väldigt uppskattad av patienter. Hon beskrivs av patienter som pedagogisk och noggrann.

Amanda Serra

Leg. tandhygienist, ansvarig för förebyggande tandvård

Amanda har jobbat som tandhygienist sedan 2010. Hon har lång erfarenhet av behandling av tandköttsinflammationer och tandlossningssjukdomar samt kariesdiagnostik och kariesförebyggande åtgärder. Estetisk tandvård är något som intresserar henne för att ge patienterna ett vackert leende. Hon arbetar preventivt och tar hand om olika protetiska ersättningar och implantat. Amanda beskrivs av kollegor och patienter som duktig, glad och positiv.